Redőny-Szúnyogháló.eu

Redőny, szúnyogháló gyártói áron

Árajánlat kérés Redőny

Legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron redőnye vagy szúnyoghálója, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

 Árajánlat kérés 

Reluxa

HELYSZÍNI FELMÉRÉS


A helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Facebook

Google+

Viszonteladóknak

viszonteladóinknakVárjuk viszonteladói partnerprogramunkba cégek jelentkezését. Amit minden ügyfelünknek biztosítunk:

 • redőnyök és szúnyoghálók versenyképes áron
 • párkányok műanyagból raktárról, alumínium és lindab lemezből akár egyedi méretre gyártással rövid határidővel
 • redőny és szúnyogháló alkatrészek kis és nagykereskedelmi mennyiségben
 • korrekt partneri ügyintézés akár azonos profilban tevékenykedő cégek számára is
 • Partnereink weboldalára megegyezés szerinti 1 vagy több releváns linket adunk


További részletekről érdeklődjön emailben vagy telefonon.


Műanyag redőny

A redőnyök legelterjedteb fajtáját képezi a műanyag redőny.

Műanyag redőny gyártás, szerelés

A műanyag redőny a magyarországi redőny forgalom legnagyobb hányadát képezi. Ezek az új típusú műanyag redőnyök sikerüket elsősorban annak köszönhetik, hogy:

 • a legkedvezőbb árfekvésű redőny a műanyag redőny
 • kedvező áron van akkor is, ha beépített rolós szúnyoghálóval készült ( kombi műanyag redőny) vátozatban vásárol redőnyt
 • a műanyag redőny kíválóan árnyékol
 • a műanyag redőny olcsó árfekvése ellenére is jó hang és hő szigetelő
 • Korszerű műanyag redőnyeink is magas műszaki tartalommal rendelkeznek ( csapágyazott redőnytengely, gumis redőnyzáróléc stb)

Cégünk prémium műanyag nyílászárók, és alumínium ablakok forgalmazásával is foglalkozik a redőnyök gyártása mellett így érdemes megtekinteni ablak kínálatunkat is.


A műanyag redőny típusai

Ebből a relatíve olcsó redőnyből az alábbi redőnyök készülhetnek:

 • Külsőtokos műanyag redőny
 • Külsőtokos műanyag redőny beépített szúnyoghálóval ( kombi műanyag redőny)
 • Vakolható tokos műanyag redőny vakolható tokos redőny leírása 
 • Vakolható tokos műanyag redőny beépített szúnyoghálóval
 • Felsőtokos műanyag redőny, ezt hívják belső tokos műanyag redőnynek is
 • Felsőtokos műanyag redőny beépített szúnyoghálóval felsőtokos redőny leírása 


Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.


Műanyag redőny gyártás

műanyag redőnyA műanyag redőnyök közül két típus létezik, ezen belül az új típusú műanyag redőnyöket gyártjuk és forgalmazzuk. A hagyományos redőnyök nem eléhetőek kínálatunkban. Ennek oka, hogy az új típusú műanyag redőny és a hagyományos változat között kicsi az árkülönbség de a műszaki tatalomban jelentős eltérés van. A hagyományos redőnyök az általunk támasztott minőségpolitikába nem fér bele. A továbbiakban az új típusú műanyag redőnyökkel fogunk csak foglalkozni.

Az új típusú műanyag redőny műszaki leírása és felhasználási területei

Ezek a redőnyök úgy készülnek, hogy a legmagasabb szinten lévő alumínium redőnyöknél alkalmazott alkatrészeket is felhasználjuk. Ezáltal sokkal precízebb és könnyebb működést tudunk elérni.

Műanyag redőny léc vagy másnéven redőny palást 

műanyag redőny lécA műanyag redőny készülhet sima és kombi kivitelben is egyaránt. A redőny lécek, ezeket összefűzve redőny palástnak hívjuk, jó minőségű műanyagból kamrás merevítéssel készülnek. A redőny műanyag palástjának minőségét jól mutatja, hogy fehér színben sem engedi át a napfényt. A redőny lécei, az összekapcsolódási pontjainál perforáltak ennek két oka van.

1, a perforált redőnyléc ha nincs teljesen leengedve akkor átereszt némi fényt, kellemes homályt biztosít a helyiségben nincs szükség a világítás felkapcsolására.

2, a redőnypalást perforáció segítségével biztosítja a levegő szabad beáramlását, vagy is a helyiség természetes szellőzőését.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a műanyag nyílászáróra kollegáinktól.

Műanyag redőny csapágyazott tengellyel

redőny tengelyek és csapágyA műanyag redőnyeink főalkatrészeinek egy része megegyezik az alumínium redőnyével, ahogy azt már írtuk is. Így a magasabb élettartamot és könnyebb működést érünk el. Ilyen alkatrészek a redőnypofák vagy másnéven redőny tokvégek alumínium öntvényből készülnek. A tengely 140cm-es magasságig műanyag, e felett a redőny már  fémtengellyel kerül legyártásra. Az egyik legfontosabb elem ami könnyű működést befolyásolja az a redőny tengelyének csapágyazása.

Műanyag redőny dobozolásai

lindabtokos műanyag redőnyA műanyag redőny minden esetben anyagában horganyzott jó minőségű Lindab lemezből készül ami a redőny színének megfelelően kerül színterezésre. A legelterjedtebb színek a fehér és a sötét barna. A minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően, a hagyományos műanyag redőnyökkel ellentétben, sokkal hosszabb az élettartamúk és az ellenálóképességük is. A belsőtokos redőnyök dobozolása minden esetben műanyagból készül, még teljesen alumínium redőny esetében is. Azoknak akik szeretnének még jobb minőségű de árában az alumínium redőnytől kedvezőbb áron  rednyőt vásárolni, azoknak a alumínium-műanyag redőnyök a legjobb választás. megnézem ezt a redőny típust 

A műanyag redőnydobozokat ha vakolattartó éllel és 2cm-es  hungarocellel látjuk el akkor vakolhatótokos műanyag redőnyökről beszélünk. Ezeket a redőnyöket új építésű házaknál alkalmazzuk.  megnézem a vakolható tokos redőnyöket

Műanyag redőny gurtnis és zsinóros szereléssel

A redőnyöket általában a megszokott 16mm-es redőnygurtnival szokták ellátni. Az esetek legnagyobb töbségében a redőny működéséhez ez is a legjobb megoldás a mai napig. De mi van ha a redőny bevezetését nem lehet teljesen egyenes megoldani. Ilyenkor a redőny gurtni helyet zsinóros vezetést kap a redőny. A zsínór egy rugós bevezetőben kerül befűzésre ami ami óvja a redőny zsinór felületét csökkenti a kopását és megvezeti azt , hogy akkor is könnyű legyen a redőnyt felhúzni ha az anormál gurtnis szereléssel már ne lehetne megoldani.

redőny gurtni 16mm

a redőny egyik fontos alkotó része a redőny automata. Ez lehet fehér vagy barna, illetve zsinóros vagy gurtnis  kialakítású. A redőny automata feladata a redőny vezető gurni vagy zsinór fel- ill. lecsévélése, függően attól hogy a redőnyt épp leengeedjük, vagy épp fel húzzuk.


Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.


Kombi műanyag redőny

műanyag redőny kombi kivitelbenA kombi redőny lényege, hogy költséghatékony megoldást nyújtson azon kedves ügyfeleinknek akik nem csak redőnyt de szúnyoghálót is szeretnének vásárolni. Mivel a rolós szúnyoghálók, alkatrészei minden esetben teljesen alumíniumból készülnek így azok a költségeket jelentősen emelnék, ha a  redőnyt és a szúnyoghálót külön kellene megvásárolni. Kívételt képeznek az erkély ajtókra szerelt redőnyök, mivel itt a redőny magassága miatt, kényelmi szempontból a szúnyogháló már oldalra húzható kivitelben készül. A kombi redőnyeinkről bővebben itt olvashat bővebben.


Egy jól megválasztott árnyékoló nem csak növeli a komfort érzetét, de javítja az életminőséget és energiát ezáltal pénzt takarít meg Önnek.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

Műanyag redőny árak

A műanyag redőny árazása m2 alapon történik. Az árak a szerelést nem tartalmazzák. Az alap színek a redőny doboz és a lefutó esetében fehér.

 • Műanyag redőny ( színterezett lindab redőny tok, műanyag kefés lefutóval, fém csapágyazott tengellyel és alumínium tokvéggel, gumis extrudált aluímnium záróléccel, rejtett redőny ütközővel. Alapáron tartalmazza a laprugós feltolásgátlást).
 • Fehér színben a redőny ára bruttó 16 552 Ft/m2
 • Műanyag kombi szúnyoghálós redőny ( színterezett lindab redőny tok, műanyag kefés lefutóval, fém csapágyazott tengellyel és alumínium tokvéggel, gumis extrudált aluímnium záróléccel, rejtett redőny ütközővel. Alapáron tartalmazza a laprugós feltolásgátlást).
 • Fehér színben a redőny ára bruttó 23 456 Ft/m2
 • A kombi kivitel esetén tartalmazza a redőnybe beépített rolós szúnyoghálót is.
Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

Ablak raktárról

SCHÜCO 82 AS

7 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 3 rétegű üvegezéssel.

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 2,105Ft/m

Pliszé


A szúnyoghálók újgenerációja. Nagy felületek áthídalására alkalmas, a legkisebb meghibásodási ráta mellett.

kombi redőny

Ideális megoldás ha redőnye mellé szúnyoghálót is vásárolna. A kombi redőnyeink a redőny dobozába beépített rolós szúnyopghálóval van ellátva, ami nem csak praktikus de költséghatékony megoldás is.

Motoros redőny


Egy elegáns megoldás a redőnyök motorizálása. Nem csak komfort érzetünket növeli, de biztonságtechnikai szerepe is jelentős.

Partnereink

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról


Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Műanyag redőny


Ha egy mondatban kellene elmondanunk mindent az új típusú műanyag redőnyről, az így szólhatna. Kedvező árfekvés és praktikusság jellemzi az ország legkedveltebb redőny rendszerét.


Redőny kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a redőnyök világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Redőny ár

Műanyag redőny

nettó 12,937Ft/m2

Műanyag redőny kombi

nettó 19,147Ft/m2

Alumínium redőny

nettó 27,599Ft/m2

Alumínium  redőny kombi

nettó 37,603Ft/m2

Szúnyogháló ár

fix szúnyogháló

nettó 7,935Ft/m2

rolós szúnyogháló

nettó 14,662Ft/m2

nyíló szúnyogháló

nettó 27,559Ft/m2


Roletta

roletta

A belső árnyékoló egyik legkeresetebb formája a reluxa mellett a roletta.

Elérhető fényáteresztő és un. Black Out kivitelben egyaránt. Roletták


Szalagfüggöny

roletta

A szalagfüggönyök elegáns praktikus beltéri árnyékolók. Alaklamzásuk nem csak irodákban, de otthonokban is egyre elterjedtebb.

Válassza ki szalagfüggönyét több mint 100 féle textil lamellánkból

Roletták