Redőny-Szúnyogháló.eu

Redőny, szúnyogháló gyártói áron

Redőny árajánlatkérés

Legyen szó műanyag redőnyről, vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron új redőnye vagy a régi redőnyeinek cseréje, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

 Árajánlat kérés 

Pliszé szúnyogháló

Reluxa

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Facebook

Google+

Redőny alkatrészek


Viszonteladóknak


Várjuk viszonteladói partnerprogramunkba cégek jelentkezését. Amit minden ügyfelünknek biztosítunk:

 • redőnyök és szúnyoghálók versenyképes áron
 • párkányok műanyagból raktárról, alumínium és lindab lemezből akár egyedi méretre gyártással rövid határidővel
 • redőny és szúnyogháló alkatrészek kis és nagykereskedelmi mennyiségben
 • korrekt partneri ügyintézés akár azonos profilban tevékenykedő cégek számára is
 • Partnereink weboldalára megegyezés szerinti 1 vagy több releváns linket adunk


További részletekről érdeklődjön emailben vagy telefonon.


Alumínium redőny

hő szigetelt alumínium redőny palástAz alumínium redőny elsőre kicsit drágábbnak hat  a műanyag redőnyöktől, de több oldalról megvizsgálva érdemes mindenkinek elgondolkodni azon, hogy jó döntést hozz, ha az alumínium redőny mellett teszi le a voksát.

Az alumínium redőny a tökéletes fényzárása mellett jelentős biztonságtecnikai szerepet is betölt. A ház leggyengébb pontja a betörésvédelemben a nyílászárók. Így az alumínium redőny az egyik legolcsóbb védelem a betörések ellen.

Az alumínium redőny lécei nem kamrás szerkezetüek mint a műanyag redőny esetében, hanem PUR habkitöltéssel kerülnek gyártásra. Ennek köszönhetően a redőny leengedett állapotban nem csak vég a behatolóktól, de kíváló hang és hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezik.

Az alumínium redőnyökkel akár 30% energia megtakarítást is elérhetünk, egy akár csak 5 légkamrás műanyag nyílászáró kombinációjával.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

Cégünk "A" kategóriás műanyag nyílászárók és fa ablakok forgalmazásával is foglalkozik a redőnyök gyártása mellett így érdemes megtekinteni ablak kínálatunkat is.

Az alumínium redőny műszaki paraméterei

Ami minden alumínium redőnyünknél elérhető:

 • arriterezett purhab kitöltésű alumínium redőnypalást
 • alumínium redőny pofák
 • csapágyazott fém tengely
 • teljesen alumínium redőnydoboz és lefutók választható RAL szín vagy fa erezetet utánzó renolit fóliás kivitel.
 • akár motoros kivitelben is rendelhető
 • igény szerint kulccsal zárható kivitel

Alumínium redőny renolit fóliái

Az alábbiakban a műanyag nyílászáróknál is használt renolit fóliákból mutatunk be néhányat. Ezzel a megoldással a választott alumínum redőny tökéletesen egyforma lesz a színem műanyag nyílászáróval:

Antracid redőny fóliaAranytölgy redőny fólia

dió redőny fóliaOregon 4 redőny fólia

A renolit fóliák mellett a RAL Skála színei is rendelkezésünkre állnak abban az esetben ha Önnek egyedi igényein vannak a redőnyök színét illetően.


Az alumínium redőny mint biztonságtechnikai eszköz

alumínium redőny arriterezésselAz alumínium redőny, mint védelmi eszköz több féle megoldással is szolgál otthona védelmére. 

Redőny Arriterezés

Az első és felár nélkül minden alumínium redőnyünk tartalmazza is az a redőny palást üsszefűzése, vagy szakszóval élve arriterezése. A redőny ariterezés lényege, hogy nem engedi a redőny léceinek az egymástól való elcsúsztatását. Ez nem csak biztonságilag fontos a redőnynél de magas épületek vagy széltől nem védett nyílt helyeken ahol nagyon erős szél jöhet, nem engedi a redőny palást sérülését. az arriterezés kérhető műanyag redőnyökbe is. Javasolt 10 vagy attól emeltszámú épületek lakásainak redőnyözésekor az ajánlatban külön kérni rá árat műanyag redőny esetében is. 

Zárható alumínium redőnyléc

A következő biztonsági lehetőség a redőny záróléc kulccsos zárhatóvá tétele. Ilyenkor az utolsó un. zárólécet kulcsal zárhatóvá tesszük. Ezzel a megoldással nem engedjük a redőny felemelését.

Ettől kicsit olcsóbb megoldás, a retesz záras megoldás. Ennek a kulccsal történő lezáráshoz képest annyi hátránya van, hogy csak belülről kezelhető. Leengedett állapotban a záróléc két végét egy mind két oldalon elhelyezett retesszel a lefutóba rögzítjük.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

Motorizált alumínium redőny

csőmotorTalán a legbiztonságosabb mód, az alumínium redőny motorizált változata. A redőny motorizálás lényege, hogy a redőny tengelybe egy csőmotort helyezünk el. A motor vezérlése történhet falikapcsolóval, valamint távirányítóval ami lehet 1-5 csatornás, vagy 15 csatornás LCD kijelzős programozható változat is.

A motoros redőny programkapcsolós vezérlés mellett akkor védi otthonát ha nincs otthon. Az előre beállítható időprogram segítségével a redőny előre beállított időpontban leereszkedik, vagy épp felemelkedik.

További részleteket és pontosabb technikai leírást a redőnyök motorizálása laponolvashat.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

automatizált redőny rendszerek


Felsőtokos alumínium redőny

felső tokos alumínium redőnyAlumínium redőny felsőtokos kivitelben. A felső tokos redőnyök minden esetben műanyag dobozzal készülnek. A felsőtokos redőnydoboz minden esetben hungarocel béléssel van ellátva, így ideális hőhídmentes építkezéshez, radásúl nem lóg bele a nyílászáró világító felületébe. A felsőtokos redőny ugyan úgy motorizálható mint a külsőtokos redőnyök. Valamint a belsőtokos redőnyeink kérhetőek beépített rolós szúnyoghálóval is.

További részleteket és pontosabb technikai leírást a vakolható tokos redőnyöknélolvashat.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.


Vakolható tokos alumínium redőny

alumínium redőny vakolható tokkalA vakolható tokkal készült redőnyök ideálisak lehetnek új házak építésénél, vagy szigetelés előtt álló házaknál. A redőny ebben az esetben a doboz elejére kap egy vakolattartó élt ami a szigetelést hivatott megvezetni.

A redőnyök lefutói is alumíniumból készülnek. A redőny részben  a nyílászáró felet helyezkedik el így nem vagyadott esetben is csak minimálisan vesz el fényt a kilátásból.

Ezeket a redőnyöket is minden további mélkül ellátjuk motorizálással is.

További részleteket és pontosabb technikai leírást a vakolható tokos redőnyöknél olvashat.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

Alumínium redőny árak

Az alábbiakban ennek a redőny típusank az árait találja. A redőny árazása m2 alapon történik. az árak a szerelést nem tartalmazzák. Az alap színek a redőny doboz és a lefutó esetében fehér vagy barna RAL 8019.

Az alumínium redőny lécek alapszínei fehér, krém, krém-fehér, bézs, szürke, ezüst, csoki barna, kongó barna.

Az alumínium redőny lécek extra színei a dió, aranytölgy, mahagóni, antracid, bordó, zöld, fenyő zöld. A renolit fóliás a műanyag nyílászárókkal megegyező kivitelek színei megegyezzenek az extra színekben szereplőkkel.

Alumínium redőny esetében lehetőség van ettől eltérő megadott RAL színterezéssel is kérni a redőnyt, de ez egyéni árazás alapján történik.

 • alumínium redőny ( gyári zárt alumínium redőny tok, alumínium kefés lefutóval, fém csapágyazott tengellyel és alumínium tokvéggel, gumis extrudált aluímnium záróléccel, rejtett redőny ütközővel. A redőny hőszigetelő anyaggal kitöltöttredőny palásttal készül, alapáron tartalmazza a laprugós feltolásgátlást, a redőny lécei arriterezéssel vannak összekapcsolva)
 • Fehér színben a redőny ára bruttó 27 599 Ft/m2
 • Renolit fóliás kivitel esetében a redőny ára bruttó 38 638 Ft/m2
 • Egyedi RAL kivitel esetében a redőny ára bruttó 33 118 Ft/m2
 • kombi alumínium redőny ( gyári zárt alumínium redőny tok, alumíium kefés lefutóval, fém csapágyazott tengellyel és alumínium tokvéggel, gumis extrudált aluímnium záróléccel, rejtett redőny ütközővel. A redőny hőszigetelő anyaggal kitöltöttredőny palásttal készül, alapáron tartalmazza a laprugós feltolásgátlást, a redőny lécei arriterezéssel vannak összekapcsolva) A kombi kivitel esetén tartalmazza a redőnybe beépített rolós szúnyoghálót is.
 • Fehér színben a redőny ára bruttó 37 603 Ft/m2
 • Egyedi RAL színben a redőny ára bruttó 45 124 Ft/m2
 • Extra szín és Renolit fóliás kivitel esetében a redőny ára bruttó 52 645 Ft/m2
Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felmérést erre a redőnyre kollegáinktól.

Nyílászáró akció


Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér és renolit fóliás színben.

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 2,105Ft/m

Pliszé


A szúnyoghálók újgenerációja. Nagy felületek áthídalására alkalmas, a legkisebb meghibásodási ráta mellett.

kombi redőny

Ideális megoldás ha redőnye mellé szúnyoghálót is vásárolna. A kombi redőnyeink a redőny dobozába beépített rolós szúnyopghálóval van ellátva, ami nem csak praktikus de költséghatékony megoldás is.

Motoros redőny


Egy elegáns megoldás a redőnyök motorizálása. Nem csak komfort érzetünket növeli, de biztonságtechnikai szerepe is jelentős.

Partnereink

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról


Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Műanyag redőny


Ha egy mondatban kellene elmondanunk mindent az új típusú műanyag redőnyről, az így szólhatna. Kedvező árfekvés és praktikusság jellemzi az ország legkedveltebb redőny rendszerét.


Redőny kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a redőnyök világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Redőny ár

Műanyag redőny

nettó 12,937Ft/m2

Műanyag redőny kombi

nettó 19,147Ft/m2

Alumínium redőny

nettó 27,599Ft/m2

Alumínium  redőny kombi

nettó 37,603Ft/m2

Szúnyogháló ár

fix szúnyogháló

nettó 7,935Ft/m2

rolós szúnyogháló

nettó 14,662Ft/m2

nyíló szúnyogháló

nettó 27,559Ft/m2

Roletta

roletta

A belső árnyékoló egyik legkeresetebb formája a reluxa mellett a roletta.

Elérhető fényáteresztő és un. Black Out kivitelben egyaránt. Roletták


Szalagfüggöny

roletta

A szalagfüggönyök elegáns praktikus beltéri árnyékolók. Alaklamzásuk nem csak irodákban, de otthonokban is egyre elterjedtebb.

Válassza ki szalagfüggönyét több mint 100 féle textil lamellánkból

Roletták