Redőny-Szúnyogháló.eu

Redőny, szúnyogháló gyártói áron

Árajánlat kérés Redőny

Legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron redőnye vagy szúnyoghálója, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

 Árajánlat kérés 

Reluxa

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Redőny alkatrészek


Elromoltt redőnye. Vagy redőny alkatrészekre van szüksége. Hamarosan indítjuk redőny alkatrészekkel foglalkozó weboldalunkat is. Addig is kérje redőny alakatrész árlistánkat telefonon vagy emailben. 

Szúnyogháló alkatrészek


Szúnyogháló alkatrészek árlistája felől kérje árlistánkat emailben. Hamarosan induló szúnyogháló alkatrész webáruházunk indulásáig kis türelmüket kérjük.

Facebook

Google+

Viszonteladóknak

viszonteladóinknakVárjuk viszonteladói partnerprogramunkba cégek jelentkezését. Amit minden ügyfelünknek biztosítunk:

  • redőnyök és szúnyoghálók versenyképes áron
  • párkányok műanyagból raktárról, alumínium és lindab lemezből akár egyedi méretre gyártással rövid határidővel
  • redőny és szúnyogháló alkatrészek kis és nagykereskedelmi mennyiségben
  • korrekt partneri ügyintézés akár azonos profilban tevékenykedő cégek számára is
  • Partnereink weboldalára megegyezés szerinti 1 vagy több releváns linket adunk


További részletekről érdeklődjön emailben vagy telefonon.


Az alábbi tájékoztató célja, hogy megfelelően tájékoztassuk a weboldal felhasználóik viselkedését nyomon követő információtechnológiai megoldásokról.

A weboldal látogatása során úgy nevezett cookie-kat (sütiket) használunk. A HTTP-süti (általában egyszerűen süti, illetve angolul cookie) egy információcsomag, amelyet a szerver küld a böngészőnek, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütiket maga a web szerver hozza létre a böngésző segítségével a felhasználó gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. A cookie-k segítségével statisztikai jellegű információkat gyűjtünk a weboldalunk látogatóiról, mely segítségünkre van az oldalunk használatára vonatkozóan, és kényelmesebbé teszi a weboldal által felkínált funkciók használatát és a böngészést.

A cookie -hoz kapcsolódó jogi szabályozás:

Az adatkezelésre vonatkozóan az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadóak. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.
Az egyértelmű és átfogó tájékoztatást és a weboldal felhasználóinak beleegyezésének kérését az európai uniós jog megköveteli, azon szervezetektől, melyek a felhasználók számítógépein cookiek-at  helyeznek el.

Miképpen használja weboldalunk a sütiket

A weboldalunk  a Google Inc. által nyújtott Google Analyitcs webanalitikai  szolgáltatás használatával elemzi a webhely használatát. Ehhez a Google Analytics cookie-kat, tehát az Ön számítógépére települő szövegfájlokat alkalmaz.
A sütik tárolják a weboldal használata során keletkező információkat. Ezeket az információ csomagokat – a szokványos internetes naplóadatok (köztük az Ön IP-címét) és a felhasználói viselkedésre vonatkozó, név szerint nem beazonosítható információk – hozáférhetővé válnak a  Google részére, amely azokat saját szerverein tárolja. A Google ezek anonimizációját biztosítja.
Google Analytics szolgáltatás ezeket az információkat arra használja fel, hogy segítségével gyűjtse a látogatásához kapcsolódó adatokat, ezeket rendszerezze , elemezze és megfelelő jelentéseket készítsen.
Weboldalunk nem használja fel az analitikai szoftvert, hogy személyes azonosításra alkalmas adatokat gyűjtsön és ezt harmadik félnek sem engedélyezi.
A Google Inn átadhatja az általa nyújtott szoftveres szolgáltatással gyűjtött információkat harmadik feleknek, ha erre törvényi előírás kötelezi, vagy ha az információkat a Google megbízásából harmadik fél dolgozza fel.
A cookie azt az információt is tárolja, hogy Ön beleegyezett, hogy webhelyünk sütiket használ, így a jövőben ezt nem kell újból megismételnie.

A cookie működésének módosítása

A cookie-t a felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa.
Különböző közösségi website-ok: Facebook, a Twitter, a Youtube és a Flickr olyan cookie-kat helyezhetnek el az Ön számítógépén, melyek segítik a tartalmak közösségi oldalakon való megosztását vagy a látogatottsági statisztikák készítését. Ezen cookie-k megléte, száma és állapota függhet attól, hogy Ön használja-e a szóban forgó platformokat a honlapunk meglátogatása előtt vagy alatt.
Ezen közösségi oldalak cookie policy-járól az érintett weboldalakon érdeklődhet.

Személyes adatok kezelése

Az amerikaiablak.com, nyilaszaro.eu, ablakok.eu, muanyagablaknyilaszaro.hu, muanyagparkany.hu, korall-ablak.hu, belteriajto-belteriajtok.eu, redony-szunyoghalo.eu, smart-homes.hu, smart-house.hu, mint a WINTEX BAU KFT weboldalai az Ön személyes adatai védelmével kapcsolatban a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el, annak megfelelően kezeli és megóvja személyes adatait. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel Lásd. adat továbbítás. Az adatkezeléssel kapcsolatos jogszabályok: 1992. évi LXIII. törvény valamint a 1998. évi VI. törvény mely rendelkezik az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, valamint a 2011.évi CXII.tv. (Infotv.)

A weboldalon való regisztrációval vagy az ajánlat kérés elküldésével, a Megrendelő/Ajánlatkérő elfogadja, egyúttal tudomásul veszi, hogy információink igénybevételekor aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak, és egyben fenntartás nélkül elfogadja a jelen nyilatkozatban rögzített feltételeket. A hozzájárulást az egyes adatkezelések tekintetében a weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg. 

Az adatkezelés célja a weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató, a Regisztráló által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, kapcsolattartás, illetve ha a Regisztráló feliratkozott hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. 
Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a Regisztráló jogainak védelme. 
A regisztráció alkalmával megadott adatokat tároló szerver üzemeltetői a Tárhelyszolgáltatóink.

Ki férhet hozzá az adatokhoz?

A Wintex Bau Kft. ügyfélkezeléssel foglalkozó munkatársai és a szolgáltatás folyamatos üzemeltetésért felelős rendszergazda férhet hozzá az oldal által eltárolt adatokhoz. Munkatársaink titoktartási kötelezettséget vállaltak a tárolt adatokkal kapcsolatban.

Az adatkezelés célhoz kötöttsége

A WINTEX BAU KFT weboldalain keresztül a Szolgáltató csak az ajánlat tétel, és a megrendelés sikeres teljesítése érdekében jogosult a Megrendelőre vonatkozó adatokat kezelni. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie e célnak. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben, és ideig.

Az ajánlat kéréshez az alábbi személyes adatok megadása szükséges lehet:

  • Az ajánlatkérő neve,
  • telefonszáma,
  • email címe,
  • irányítószáma vagy a település neve amihez az ajánlatkérés kapcsolódik.

A megrendeléshez az alábbi személyes adatok megadása szükséges lehet:

  • A megrendelő magán személy neve, vagy megrendelő cég megnevezése,
  • telefonszáma,
  • email címe,
  • a megrendelő szállítási és számlázási címe
  • cég esetén az adószám, magán személy esetén az adó azonosító.

A megadott adatok továbbítása

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve jogilag hitelesen indokolt esetben hatóságok részére, illetve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt. (pl. futárszolgálat, könyvelés, beépítés esetén a szerelést végző alvállalkozó.) Ez utóbbi esetben az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A regisztráció folyamán megadott adatokat az oldalt kiszolgáló szerver mindaddíg tárolja, amíg a regisztráló nem kéri azok törlését. Adatai törlését, módosítást bármikor kérheti írásban, a Kapcsolat menü üzenetküldő űrlapja segítségével. 

A személyes adatokat gyártói garanciális probléma esetén, megrendelt termék gyártójának adhatjuk át, de csak kizárólag a megrendelő szóban, vagy írásban történő értesítését, és annak beleegyezését követően.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

A már felsorolt kötelező adatok nélkül, nem adhatja le online rendeléseit. A Felhasználó személyéhez szorosabban köthető személyes adatok megadásáról maguk a felhasználók döntenek. Az adatkezelés az érintettek önkéntes hozzájárulásával történik. Személyes adataid kezeléséről tájékoztatást kérhet! A tájékoztatás ügyfélszolgálatunk felkeresésével kérhető. Az ügyfélszolgálat csak abban az esetben ad felvilágosítást az adatokról amennyiben a tájékoztatást kérő megfelelő módon azonosítja magát.

Minden olyan weboldalon amin lehetőség van a regisztrációra és a bejelentkezésre, felhasználó maga helyesbítheti személyes adatait. Erre bejelentkezés után az adataim szerkesztése funkció alatt van lehetőség. A statikus oldalak esetében (ezeken nincs regisztrációra lehetőség) a kapcsolat menü üzenetküldő rendszer segítségével kérheti az ajánlatkor megadott adatok tárolására vonatkozó törlést.


Nyílászáró akció


Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel és akár -48% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 24,915 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 31,392 Ft

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,495 Ft/m

Pliszé


A szúnyoghálók újgenerációja. Nagy felületek áthídalására alkalmas, a legkisebb meghibásodási ráta mellett.

kombi redőny

Ideális megoldás ha redőnye mellé szúnyoghálót is vásárolna. A kombi redőnyeink a redőny dobozába beépített rolós szúnyopghálóval van ellátva, ami nem csak praktikus de költséghatékony megoldás is.

Motoros redőny


Egy elegáns megoldás a redőnyök motorizálása. Nem csak komfort érzetünket növeli, de biztonságtechnikai szerepe is jelentős.

Partnereink

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról


Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Műanyag redőny


Ha egy mondatban kellene elmondanunk mindent az új típusú műanyag redőnyről, az így szólhatna. Kedvező árfekvés és praktikusság jellemzi az ország legkedveltebb redőny rendszerét.


Redőny kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a redőnyök világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Redőny ár

Műanyag redőny

nettó 5,005Ft/m2

Műanyag redőny kombi

nettó 8,833Ft/m2

Alumínium redőny

nettó 12,129Ft/m2

Alumínium  redőny kombi

nettó 17,288Ft/m2

Szúnyogháló ár

fix szúnyogháló

nettó 2,979Ft/m2

rolós szúnyogháló

nettó 7,452Ft/m2

nyíló szúnyogháló

nettó 11,178Ft/m2


Roletta

roletta

A belső árnyékoló egyik legkeresetebb formája a reluxa mellett a roletta.

Elérhető fényáteresztő és un. Black Out kivitelben egyaránt. Roletták


Szalagfüggöny

roletta

A szalagfüggönyök elegáns praktikus beltéri árnyékolók. Alaklamzásuk nem csak irodákban, de otthonokban is egyre elterjedtebb.

Válassza ki szalagfüggönyét több mint 100 féle textil lamellánkból

Roletták