Redőny-Szúnyogháló.eu

Redőny, szúnyogháló gyártói áron

Árajánlat kérés Redőny

Legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron redőnye vagy szúnyoghálója, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

 Árajánlat kérés 

Reluxa

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Redőny alkatrészek


Elromoltt redőnye. Vagy redőny alkatrészekre van szüksége. Hamarosan indítjuk redőny alkatrészekkel foglalkozó weboldalunkat is. Addig is kérje redőny alakatrész árlistánkat telefonon vagy emailben. 

Szúnyogháló alkatrészek


Szúnyogháló alkatrészek árlistája felől kérje árlistánkat emailben. Hamarosan induló szúnyogháló alkatrész webáruházunk indulásáig kis türelmüket kérjük.

Facebook

Google+

Viszonteladóknak

viszonteladóinknakVárjuk viszonteladói partnerprogramunkba cégek jelentkezését. Amit minden ügyfelünknek biztosítunk:

 • redőnyök és szúnyoghálók versenyképes áron
 • párkányok műanyagból raktárról, alumínium és lindab lemezből akár egyedi méretre gyártással rövid határidővel
 • redőny és szúnyogháló alkatrészek kis és nagykereskedelmi mennyiségben
 • korrekt partneri ügyintézés akár azonos profilban tevékenykedő cégek számára is
 • Partnereink weboldalára megegyezés szerinti 1 vagy több releváns linket adunk


További részletekről érdeklődjön emailben vagy telefonon.


Általános gyakran ismétlődő kérdések, redőny vagy szúnyogháló vásárlásakor

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a kérdéseket ami a legtöbször előfurdúlnak redőny vásárláskor, vagy telefonos ill emailben történő redőny árajánlat kéréskor.

Hogyan rendelhetek redőnyt szúnyoghálót Önöktől? Mi a rendelés menete?

 1. Telefonon vagy emailben ill. redőny árajánlatkérő rendszerünk segítségével kér tőlünk egy ajánlatot. Ehhez meg kell mérni az ablakokat faltól falig és feljegyezni a méreteket ill. a darabszámot. Ha nincs erre lehetősége kérheti az előzetes felmérést is aminek díja Budapesten és környékén 3000Ft ettől messzebb egyéni megbeszélés alapját képezi. A felmérési díjat megrendeléskor levonjuk a végösszegből.

 2. a beérkező adatok alapján elkészítjük az árajánlatunkat, amit a megadott email címre küldünk meg Önnek. A telefonos érdeklődőinket az ajánlat elkészülte után vissza hívjuk.

 3. Elfogadott ajánlat esetében a megrendelés előtt, ha nem történt helyszíni felmérés azt egy felmérő kollega az Önnel előre egyeztetett időpontban személyes találkozó keretében megteszi. Minden megrendelőnknek ingyenesen végezzük el a felmérést ha a redőnyt nekünk kell felszerelni.

 4.  A végleges pontosított ajánlat után az előleg és a szerződés kötés következik. Ez történhet személyesen telephelyünkön vagy emailben. Személyes ügyintézés esetén a szerződés megkötésekor a gyártási előleg készpénzben történő befizetést jelent. Azon kedves ügyfeleinknek akik szeretnék a redőnyiket otthonról kényelmesen intézni azoknak a szerződést emailben és postai úton egyszerűen intézzük el. Ebben az esetben utalással történik a megrendelési előleg befizetése.

 5. A redőnyök és szúnyoghálók elkészültéről telefonon értesítjük Üyfeleinket majd egyben megbeszéljük a szerelés időpontját.

 6. Végül, a szerelés ekészültekor a munka átvétele után, a fentmaradó összeg a végfizetési számla és a garancia levél átadása ellenében helyszínen kerül kifizetésre a szerelést végző kollegáknál.

A helyszíni felmérés költségmentesítése? Ingyenes vagy sem a felmérés?

A redőnyök helyszíni felmérése, ha nem volt előzetesen elfogadott ajánlatkérés akkor az átlagosan 3000 Ftba kerül. Úgy lesz ingyenes hogy megrendelés esetén ha Ön fizetett felmérési díjat, akkor azt a végösszegből levonjuk. Részletesen itt olvashat arról miért jó előzetes felmérést kérni. INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS 

Helyszíni felméréskor változik az előzetes árajánlatban lévő redőny ár?

Ha az előzetes árajánlatkéréskor jól mérte meg a redőnyöket, akkor az ár nem fog változni. Az a tapasztalatunk, hogy azon ügyfeleink akik megmért méreteket adnak azoknál nem, vagy nagyon kis mértékű eltérésvan akár pozitív akár negatív irányba. Azok akik nem érzik úgy, hogy biztosak a dolgukban Ők inkább választják azt hogy egy előzetes felmérést kérnek, ahol egyben a felmerülő kérdéseikre is válaszokat kapnak. Illetve kollegáink tanácsokakal is ellátják Ügyfeleinket.

A redőnyre és szúnyogháló mennyi garancia idő vonatkozik?

Termékeinkre 1 év teljeskörű ( beleértve a felszerelést is) és további 2 év szavatosságot vállalunk.

Az ablakomon rács van de redőnyt szeretnék feltenni. Lehetséges megoldani?ű

Ez mindig az adott helyzettől függ, ahol nem megoldható, ott a redőny felszerelése előtt el kell ávlítsuk a rácsot. A rácsot egy lakatos mesterrel kell átalakíttatni a redőnynek megfelelően. Ha Ön nem tud ilyet, akkor mi javaslunk egy szakembert aki a munkát elvégzi. Így maximum 1-2 napot kell a rács nélkül eltölteni.

Azt mondták máshol, hogy csak zsinóros működtetéssel lehet a redőnyt felszerelni az ablakomra?

Olyan esetkben, ahol nem lehet a redőnyre merőlegesen kifúrni a redőny bevezetését, ott a gurtni nem alkalmazható, mivel nőne a gurtni kopása és rendellenes működést eredményezne ( nehezen indúl meg a redőny) Ilyenkor egy rugós bevezetetőt teszünk a futarba, majd ezen keresztül vezetjük be a zsinórt. Ezzel a módszerrel a redőny élettartama uygan olyan hosszú lesz mint a gurtnival egyenesen befúrt esetben.

Valóban hamarabb mennek tönkre a műanyag redőnyök mint az alumínium redőnyök?

Nem feltétlen. A műanyag redőnnyel szemben más elvárásokat kell támasztanunk mint az alumínium esetében. Az új típusú műanyag redőnyök nagyon hosszú életciklussal rendelkeznek, de tény az alumínium redőny élettartama hosszabb. Az alumínium redőnyök más pl biztonsági funkciót is betöltenek.

Önök miért nem motorizálják a műanyag redőnyöket?

Nagyon sok cég vállalja a motoros redőnyök készítését új típusú műanyag redőnyből is. Valóban kivitelezhető és működő megoldás lehet, mi mégis úgy gondoljuk az alumínium redőny az ideális megoldás motoros redőny esetében. A legérzékenyebb motorok használatakor is előfordulhat, hogy a motor nem tilt időben és az a kis időkülönbség ami az alumínium redőny esetében nem okoz semmilyen problémát a műanyag lamella elszakadásához vezetne. Ez nem jó nekünk se, és a megrendelőinknek sem. Hiszünk abban, hogy csak a megfelelő anyagok összeházasításából lehet jó minőségű terméket és munkát biztosítani. 

A fix szúnyogháló bárhova felszerelhető?

Nem, csak olyan helyeken ahol a rögzítés kívülről legoldható. Ahol ez nem kivitelezhető, és a nyílászáró tokja megengedi ott peremes fix szúnyoghálót alkalmazunk. Ha ez sem kivitelezhető akkor a rolós szúnyoghálóval lehet védekezni a rovarok ellen.

Milyen karbantartási munkákat kell elvégezni a redőny és a szúnyogháló esetében?

Alapvetően nincs szükség karbantartásra egyik esetben sem. Talán kivétel az oldal húzós kivitelű rolós szúnyoghálók és a pliszé szúnyoghálók. Ezeknél figyelni kell az alsó vezető sín tisztántartására. A szennyeződés porszívó vagy egy ecset segítségével történik a legegyszerübben.

Minden esetben tudok a két szárnyú ablakra olyan redőnyt kérni aminek csak a fele szúnyoghálós?

Csak olyan ablakokra lehet osztott tokos sima/kombi redőnyt felszerelni ahol, a nyílászáró mind két szárnya egy közös osztóra záródik. Az un. középen felnyíló ablakokra nem lehet a tokosztó hiányában a középső dupla redőny lábat felszerelni.

Mikor NEM lehet redőny felszerelni a meglévő ablakra?

A redőnyök felszerelését legtöbbszörgátló tényező a szigetelés. Ez általában az utólagos szigetelések esetében jelentkezik. Mivel ilyenkor a meglévő nyílászáróra a spalettán beforduló szigetelő lap a látszó tokfelületet teljesen vagy több mint félig letakarja.
A redőny rögzítése a redőnylábakkal történik, aminek fel kell feküdnie az ablaktokra. Ahhoz hogy a redőny megfelelően bevezethető maradjon, fontos az ablak látszó tokfelületéből legalább 5cm maradjon kitakaratlanul. Ettől kevesebb látszó tok esetében a redőnyt nem vagy csak zsinóros bevezetővel lehet felszerelni.
A másik eset amikor a tokból megfelelő méret lett kihagyva ezáltal a redőnyt be lehetne vezetni, viszont a falkáva nem párhozamosan fut két oldalt és felfelé beszűkűl. Mivel a redőny méretét csak a legszűkebb ponthoz tudjuk igazítani (ellenkező esetben meg kellene sérteni a falkáva szigetelést) így a redőny ugyan be megy a helyére mégis ellehetetleníti a felszerelést.

Hogyan védekezhetek a redőnyszerelést akadályozó hibák ellen?

Ezt a legegyszerűbben úgy lehet elkerülni, ha előre látó módon már az ablakot úgy rendeljük meg, hogy arra megfelelő méretű toktoldót kérünk redőny előkészítésnek. A redőny előkészítés nem más mint a nyílászáró két oldalára ás tetejére felhelyezett megfelelő méretű toktoldók alkalmazása. A toktoldók ugyan a választott ablak típus függvényében változhatnak de általánosságban véve 1,5 cm-től 12 cm-ig érhetőek el különböző méret lépcsőkben.
Azt hogy mennyi toktoldóra van szükség első sorban a tervezett káva szigetelés vastagsága határozza meg.

Nyílászáró akció


Kiváló minőségű német SCHÜCO 7 légkamrás műanyag nyílászáró fehér színben akciósan akár 3 rétegű üvegezéssel és akár -45% kedvezménnyel

90x150cm Bukó nyíló ablak

2 rétegű üvegezéssel

nettó 30,855 Ft

3 rétegű üvegezéssel

nettó 38,132 Ft

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 1,645Ft/m

Pliszé


A szúnyoghálók újgenerációja. Nagy felületek áthídalására alkalmas, a legkisebb meghibásodási ráta mellett.

kombi redőny

Ideális megoldás ha redőnye mellé szúnyoghálót is vásárolna. A kombi redőnyeink a redőny dobozába beépített rolós szúnyopghálóval van ellátva, ami nem csak praktikus de költséghatékony megoldás is.

Motoros redőny


Egy elegáns megoldás a redőnyök motorizálása. Nem csak komfort érzetünket növeli, de biztonságtechnikai szerepe is jelentős.

Partnereink

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról


Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Műanyag redőny


Ha egy mondatban kellene elmondanunk mindent az új típusú műanyag redőnyről, az így szólhatna. Kedvező árfekvés és praktikusság jellemzi az ország legkedveltebb redőny rendszerét.


Redőny kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a redőnyök világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Redőny ár

Műanyag redőny

nettó 5,355Ft/m2

Műanyag redőny kombi

nettó 9,451Ft/m2

Alumínium redőny

nettó 14,238Ft/m2

Alumínium  redőny kombi

nettó 19,365Ft/m2

Szúnyogháló ár

fix szúnyogháló

nettó 3,088Ft/m2

rolós szúnyogháló

nettó 8,434Ft/m2

nyíló szúnyogháló

nettó 13,375Ft/m2


Roletta

roletta

A belső árnyékoló egyik legkeresetebb formája a reluxa mellett a roletta.

Elérhető fényáteresztő és un. Black Out kivitelben egyaránt. Roletták


Szalagfüggöny

roletta

A szalagfüggönyök elegáns praktikus beltéri árnyékolók. Alaklamzásuk nem csak irodákban, de otthonokban is egyre elterjedtebb.

Válassza ki szalagfüggönyét több mint 100 féle textil lamellánkból

Roletták