Redőny-Szúnyogháló.eu

Redőny, szúnyogháló gyártói áron

Árajánlat kérés Redőny

Legyen szó műanyag redőnyről vagy alumínium redőnyről, ha pontos elképzelése van, vagy csak kiváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron redőnye vagy szúnyoghálója, netán a legolcsóbb redőny ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

 Árajánlat kérés 

Reluxa

INGYENES FELMÉRÉS


az ingyenes helyszíni felméréssel kapcsolatos részletekért kattintson IDE

Redőny alkatrészek


Elromoltt redőnye. Vagy redőny alkatrészekre van szüksége. Hamarosan indítjuk redőny alkatrészekkel foglalkozó weboldalunkat is. Addig is kérje redőny alakatrész árlistánkat telefonon vagy emailben. 

Szúnyogháló alkatrészek


Szúnyogháló alkatrészek árlistája felől kérje árlistánkat emailben. Hamarosan induló szúnyogháló alkatrész webáruházunk indulásáig kis türelmüket kérjük.

Facebook

Google+

Viszonteladóknak

viszonteladóinknakVárjuk viszonteladói partnerprogramunkba cégek jelentkezését. Amit minden ügyfelünknek biztosítunk:

 • redőnyök és szúnyoghálók versenyképes áron
 • párkányok műanyagból raktárról, alumínium és lindab lemezből akár egyedi méretre gyártással rövid határidővel
 • redőny és szúnyogháló alkatrészek kis és nagykereskedelmi mennyiségben
 • korrekt partneri ügyintézés akár azonos profilban tevékenykedő cégek számára is
 • Partnereink weboldalára megegyezés szerinti 1 vagy több releváns linket adunk


További részletekről érdeklődjön emailben vagy telefonon.


Motoros redőny, redőny automatizálás

A minden napokban egyre többször vesszük igénybe azokat a fejlesztéseket, amik a lakóterünk kényelmét szolgálja. Néhány évvel ezelőtt, még az is nagy szónak számított, ha valahol egy fali kapcsolóval ellátott motoros redőnnyel találkoztunk. Ahogy nőttek az igények erre az akkor még extrának számító redőnyre, úgy nőtt a piac kiszolgálásának igénye, ami magával hozta az árak normalizálását.

smart motoros redőny vezérlés

Mára a motoros redőny már nem kiváltság, hanem a redőny árát tekintve is elérhető, életterünk komfortfokozatát és otthonunk ennergia takarékos fentartásának részévé vált. A motoros redőny ma már olyan ideáig nem elérhető extrákkal lett ellátva mint a távműködtetés vagy a programozhatóság. További érzékelők alkalmazásával létre jöttek az inteligens redőnyök. Cégünk a SMART HOME redőny motorokat és vezérléseket használja a redőnyei motorizálásához.

Redőny motorizálás - milyen redőnyt lehet motorral működtetni

Többször is említettük már redőnyeinkkel és nyílászáróinkkal kapcsolatban egyaránt, hogy cégünknek fontos az, hogy vásárlói hosszú távon is elégedettek legyenek. Ezért nálunk csak olyan redőnyökbe építünkbe redóny motort ami hosszú távon is tökéletes működést biztosít. Ennek alapfeltátele az hogy a redőnylécek évek múlva is kibírják a redőny motor által generált igénybevételt. Ezért CSAK az alumínium redőnyökbe szerelünk be motorizálást.

Az alábbi alumínium redőnyök alkalmasak a redőnyök motorizálására

 • külsőtokos alumínum redőny
 • felsőtokos alumínium redőny
 • vakolhatótokos alumínium redőny 

Tehát elmondhatjuk, hogy minden alumínium redőny alkalmas a redőny motorizálásra. Természetesen minden esetben lehet a motoros redőnybe is elhelyezni beépített rolós szúnyoghálót. 


A szúnyoghálók bár erős, magas élettartamú üvegszálas alapanyagból készülnek, a redőnyökkel ellentétben, nem alkalmasak a motoros vezérlésre. 

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felméréstredőnyeire kollegáinktól.


Motoros redőny a biztonságtechnikában- betörésvédelem redőnnyel

Sokan, sajnos joggal tartanak a betörésektől. A megfelelő redőny, egy elsődleges biztonsági funkció szerepét is betöltheti háza vagy lakása betörtésvédelmében. Az illetéktelen személyek a betörési kísérletek esetében, ha egy leengedett redőnnyel találkoznak, minden esetben a redőny feltolásával probálkoznak először, ha ez nem sikerül, a redőny palástjának kifeszítésével szeretnének behatolni. A motoros redőnyeink, mivel alumíniumból készülnek, így a kifeszítésnek hosszasabb ideig ellenálnak mint a műanyag redőnyök, a feltolás ellen pedig a megfelelő motorok és feltolásgátló kiegészítők szolgálnak extra védelemmel. A képen látható laprugós akasztó a motorizálás alap kelléke, biztosítja a redőnypalást tökéletes le és feltekeredését a tengelyre.

Feltolásgátló alumínium redőnybe

Az alumínium redőnyök esetében a feltolásgátló elmeknek nagy jelentősége van biztonság technikai szempontból. A feltolásgátlást több kiegészítővel is biztosíthatjuk.

Feltolásgátló alumínium redőnybe gurtnis és zsinórós kezelés esetében

 • feltolásgátló csipesz
 • rigli záróléc
 • kulcsos záróléc
 • mini stop - bowdenes zárás

Feltolásgátló alumínium redőnybe motoros vezérlés esetében

 • Lock to Play
 • mini stop - bowdenes zárás

A különböző redőny feltolásgátló módszerek nem védenek olyan esetben, amikor a redőnyt roncsollással lefeszítik az ablakról. Ezek első sorban a redőny feltolásával járó behatolások ellen védenek.

A motoros redőnyök a megfelelő vezérlés mellett akkor is védenek ha Ön több napra időre elmegy otthonról. A betörőkkel szembeni védelem egyik leghatékonyabb módszere a megtévesztés. A távvezérléses redőnyök a megfelelő programozható vezérlőegység mellett időkapcsoló segítségével leengedi a redőnyeit ill. meghatározott időnpontban felhúzza azokat. 

A redőny programozhatóság előnyei

Motoros redőnyei nem kell egyessével lengedni vagy épp felhúzni, a programozható vezérlővel ellátott redőnyök egyetlen gomb nyomásra a ház összes redőnyét képesek működtetni.

Előre beállított idő pontban felemeli azokat, vagy elengedi. De csoprtokat is létre hozhat, igy megadhatja a ház melyik redőnyeit teszi egy adott csoportba. Ilyenkor a redőny csak a kijelölt csoport redőnyeit üzemelteti.

Milyen kényelmi funkciókat lehet elérni az inteligens redőny vezérléssel?

 • időkapcsolóval történő programozás
 • szél érzékelés
 • fény érzékelés
 • csoportos redőny vezérlés, vagy az összes redőny egy gombnyomásra történő kezelése
 • akadály érzékelés
 • előre beállítható redőny pozíció ( a motor félig engedi le a redőnyt)

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felméréstredőnyeire kollegáinktól.


Motoros redőny vezérlési lehetőségei

A  redőny motorizálása történhet  kültéri vagy beltéri fali kapcsolóval illetve távvezérlővel. Természetesen lehetőség van olyan fali kapcsoló alkalmazására is amik távvezérléssel irányítják redőnyeit.

Motoros redőny fali kapcsolóval


A bal oldalon egy beltéri míg a jobb oldalon a kültéri falikapcsoló látható. A fali kapcsoló helyének kialakításakor figyelni kell arra, hogy a redőnyhöz az előre megadott oldalon (megrendeléskor egyeztett oldalra kerül a redőny motorja) egy 220V-os kiállás legyen kialakítva, innen kapja majd a redőny a mozgatáshoz szükséges energiát. A kiállás az ablak mellett a külső oldalon akkor is kell ha a redőny vezérlése távműködtetéssel fog történni. A fali kapcsolóknál is lehetőség van olyan típus rendelésére ami 1 vagy több csatornás távvezérlést biztosít a redőnyökhöz  programozható időkapcsolással.

Motoros redőny távvezérlővel

A távvezérlés történhet kézi vagy fali redőny vezérlővel. Ahogy a fali kapcsolók esetében is itt is váalsztható fehér vagy fekete színben. A távvezérlés esetén rádió frekvenciás kommunikáció van kialakítva a vezérlő egység és a redőny között.


Az első képen egy 1 csatornás, a másodikon egy 5 csatornás kézi redőny vezérlő látható, míg a harmadik képen egy 15 csatornás időkapcsolós kivitel látható egy fali tartóval. 

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felméréstredőnyeire kollegáinktól.


Motoros redőny inteligens vezérléssel

Ha a redőnyt speciális vezérléssel látjuk el, akkor beszélünk inteligens vezérlésről. Ezek a redőny mozgatását szabályzó egységek  a fény-, szél-, esőérzékelők és az időkapcsolók is. Az inteligens redőny nem csak energiát spórról meg a tulajdonosnak, de a biztonságtechnikában is jelentős szerepe van. Hiszen ha hosszabb időre elutazunk, a redőnyök akkor is a megadott parancs szerint mozognak, így a külső szemlélő azt hiheti otthon tartózkodunk.

Motoros redőny speciális redőny vezérlővel - Szélérzékelő

A redőnyök motorizálása egyben magával hozta a komfort érzet további növelését is. Így megjelentek a fény és szél érzékelővel ellátott változatok is. Ezek az érzékelők megadott paraméterek alapján felül vezérlik a redőny beállítását és a megadott paraméterek alapján működtetik a redőnyöket. A szél érzékelő kimondottan jól jön olyan helyeken ahol magas szélnyomásra is lehet számítani esetenként. Ilyen helyek a panoráma kilástásos épületek vagy olyan házak amik körül nincs ami a szél sebbességét csökkentené. Az előre beállított szélsebesség elérésekor a vezérlő automatikusan leengedi a redőnyt, így egy esetlegesen nyitva maradt ablak vagy erkélyajtó esetében sem kell félni attól hogy a huzat kárt  tesz a helyiség berendezéseiben. A szélérzékelőket kimondottan javasolják könyök karos napellenzők vásárlásakor.

Motoros redőny speciális redőny vezérlővel - fényérzékelő

A motoros redőnyök igen hasznos funkciója lehet a fényérzékelő. A szerkezet megadott fényerősség esetén a redőnyt felhúzza vagy épp leengedi a fény erősségétől függően. Érdemes úgy elhelyezni a redőny érzékelőjét, hogy a redőny ne ereszkedjen le teljesen csak addig amíg a redőny lécek között lévő fényrések még látszanak. Így kellemes szürt fényt érhetünk el a szobában, de mégsem kell a világítást felkapcsolni.

A fényérzékelő nem csak azért hasznos mert növeli a komfort érzetünket, de energiát is megtakarít mivel nem engedi a nyílászárót felmelegedni, így sokkal nehezebben melegszik fel a helyiség. Kimondottan javasolt olyan helyeken alkalmazni ahol a nyílászárókat  direktbe éri a napsütés, és a helyiség klímával van ellátva. 

Motoros redőny időkapcsolóval

A motoros redőnyöket időkapcsolóval is felvértezhetjük ami megadott időpontok alapján irányítják a ház vagy lakás redőnyeit. Ezek az egységek a falikapcsolóba vagy a távvezérlőbe vannak előre beépítve a programozhatóságot LCD kijelző segítségével könnyen beállíthatjuk.

Kérjen árajánlatotvagy helyszíni felméréstredőnyeire kollegáinktól.


A motoros redőnyökkel kapcsolatos gyakori kérdések

Minden redőnyt lehet-e motorizálni?

Elméletileg igen, de mi CSAK az alumínium redőnyöket látjuk el motorral. Egy műanyag redőnynél még a legérzékenyebb motor használata esetén is megtörténhet, hogy a motor elszakítja a redőny léceit. A műanyag redőnyt arriterezéssel szokták ellátni az alumíniumhoz hasonlóan, ha valmilyen okból kifolyólag motorizálni kell.

Mi van ha a redőny útjába akadály kerül?

Általában ez a jelenség az erkélyajtó esetében szokott megjelenni (pl.  ott hagyott gyerekját). Ilyen helyeken mindig olyan motort szerelünk a redőnybe, ami akadályérzékelővel is el van látva, így ha valami a redőny útjába kerül automatikusan visszahúzódik. Ezek a precíz érzékelők nem engedik azt sem, hogy a redőny balesetet okozzon.

Mi történik áramszünet esetén? A redőnyt fel lehet tolni?

A motoros redőnyök alapesetben a feltolás elleni védelem legjobb módszerei közé tartozik. Áram szünet esetén a redőny nem müködtethető és nem is lehet feltolni azt. Ha a ház bejárati ajtajára is kérnek redőnyt akkor egy speciális feltolhatóságot biztosító redőnyt kell alklamazni. Ezek áramszünet esetén is mozgathatóak.

Lehet-e a meglévő gurtnis redőnyt utólagosan motorizálni?

Természetesen lehetőség van rá, hiszen a motor a tengely belsejébe kerül elhelyezésre, így nem kell neki extra helyet kialakítani a redőny dobozon belül. Fontos, hogy az utólagos motorizálás esetén is ki kell alakítani a redőnyök tápellátásához a 220V-os kiállást.

Fali kapcsolós motoros redőnyt lehet-e utólagosan távműködtetővel ellátni?

Minden további nélkül kivitelezhető. A redőnyt ilyen esetben ellátjuk egy rádió vevő egységgel, vagy adott esetben egy beépített RTS motorra cseréljük a régi motort. Innentől kezdve Ön már a távműködtető segítségével fogja a redőnyöket irányítani.

Mit jelentenek a távvezérlő csatornái?

A SMART-HOME vezérlők, 1, 2, 5 ill. 15 csatornás kivitelben érhetőek el. A csatornák azt mutatják, maximálisan hány redőnyt tud kezelni az adott irányító. Pl. egy 5 csatornás kivitel tud egy redőnyt is kezelni, de ha Önnek 6 redőnye van, akkor ezzel a vezérlővel már csak maximum 5 redőny vezérlésre lenne lehetősége csak. Így ebben az esetben a 15 csatornás kivitelt alaklmazzuk. 

Motoros redőny felső tokos kivitelben

A  felsőtokos redőnyök motorizálása épp úgy kivitelezhető mint a többi redőny típus esetében. Természetesen ebben az esetben is az alumínium redőny változat kerül motoros működéssel történő felszerelésre. A felsőtokos motoros redőny esetében az elektromos kiálllás ugyan úgy elengedhetetlen feltétele a működésnek mint a hagyományos vagy másnéven külső dobozos redőny változatoknál. A redőny vezérlése megegyezik a motoros redőnynél alkalmazott eljárások bármelyikével.  

Ablak raktárról

SCHÜCO 82 AS

7 légkamrás fehér műanyag ablakok szabvány méretben raktárról azonnal megvásárolhatóak 3 rétegű üvegezéssel.

Párkány raktárról

műanyag párkány

Fehér műanyag párkányok minden méretben INGYENES méretre vágással raktárról azonnal vihetően  már 

bruttó 2,105Ft/m

Pliszé


A szúnyoghálók újgenerációja. Nagy felületek áthídalására alkalmas, a legkisebb meghibásodási ráta mellett.

kombi redőny

Ideális megoldás ha redőnye mellé szúnyoghálót is vásárolna. A kombi redőnyeink a redőny dobozába beépített rolós szúnyopghálóval van ellátva, ami nem csak praktikus de költséghatékony megoldás is.

Motoros redőny


Egy elegáns megoldás a redőnyök motorizálása. Nem csak komfort érzetünket növeli, de biztonságtechnikai szerepe is jelentős.

Partnereink

Műanyag párkány.hu Műanyag párkány raktárról


Redőnyök és szúnyoghálók egyhelyen

Korall-ablak kiemelt hevestherm partner

Műanyag redőny


Ha egy mondatban kellene elmondanunk mindent az új típusú műanyag redőnyről, az így szólhatna. Kedvező árfekvés és praktikusság jellemzi az ország legkedveltebb redőny rendszerét.


Redőny kisokos

Elege van, hogy nem tudja melyik szakkifejezés mit jelent a redőnyök világában? Akkor most jó helyen jár.

Olvassa vagy kérdezzen tőlünk ha nem talál választ felmerülő kérdéseire.


Redőny ár

Műanyag redőny

nettó 12,937Ft/m2

Műanyag redőny kombi

nettó 19,147Ft/m2

Alumínium redőny

nettó 27,599Ft/m2

Alumínium  redőny kombi

nettó 37,603Ft/m2

Szúnyogháló ár

fix szúnyogháló

nettó 3,088Ft/m2

rolós szúnyogháló

nettó 8,434Ft/m2

nyíló szúnyogháló

nettó 13,375Ft/m2


Roletta

roletta

A belső árnyékoló egyik legkeresetebb formája a reluxa mellett a roletta.

Elérhető fényáteresztő és un. Black Out kivitelben egyaránt. Roletták


Szalagfüggöny

roletta

A szalagfüggönyök elegáns praktikus beltéri árnyékolók. Alaklamzásuk nem csak irodákban, de otthonokban is egyre elterjedtebb.

Válassza ki szalagfüggönyét több mint 100 féle textil lamellánkból

Roletták